Hírek Sport

VÁMOS MÁRTON 2020 LEGJOBB JÁTÉKOSA

A magyar férfi vízilabda-válogatott tagjai szerint Vámos Márton (Ferencváros) volt az elmúlt év legjobb játékosa.

A vlv.hu szakportál tizenkettedik éve intézett körkérdést minden olyan játékoshoz, aki az előző esztendőben akár egy percre is vízbe ugrott a nemzeti csapatban.
A harmadik alkalommal győztes Vámos egyetlen szavazattal előzte meg Angyal Dánielt és kettővel Vogel Somát, valamint a tavalyi elsőt, Varga Dénest. A voksolásban résztvevő 19 vízilabdázótól szavazatot kapott még Hárai Balázs és Konarik Ákos, utóbbi még soha nem szerepelt a felnőtt válogatottban.
Az év mérkőzése elsöprő fölénnyel a spanyolok elleni győztes Európa-bajnoki döntő lett, míg a legszebb találatnak járó elismerést is magabiztosan vitte el Varga Dénes a Montenegró elleni Eb-elődöntőben bemutatott csavargóljával.
A magyar válogatott játékosai a spanyol Alberto Munarrizt látták a világ legjobbjának, a Magyarországon légióskodók között a szerb Filip Filipovic (Szolnoki Dózsa) diadalmaskodott.
Az év csalódása a válogatottak szerint az olimpia elhalasztása, de ennél a kérdésnél többen is megemlékeztek Benedek Tibor fájdalmas elvesztéséről.

MTI

Related posts

MÉGIS MEGRENDEZIK A JÖVŐ ÉVI GYORSKORCSOLYA-VILÁGBAJNOKSÁGOT

proteinadmin

DÖNTŐS A PUSKÁS AKADÉMIA

proteinadmin

KIK AZ ESÉLYESEK A TOKIÓI OLIMPIÁN?

proteinadmin

Leave a Comment