Hírek Sport

SOK MUNKÁVAL NYERHETI VISSZA HOSSZÚ KATINKA A RÉGI FORMÁJÁT

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó úgy fogalmazott, még sok munkára van szüksége, hogy visszanyerje februári formáját.

“Idén megtanultam, hogy a jelent is nagyon értékelni kell” – utalt a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetre az M4 Sportnak adott interjúban Hosszú Katinka.
A 31 éves sportoló március óta csak Budapesten, a Nemzetközi Úszóliga (ISL) fordulóin versenyzett október 16-tól november 22-ig, a decemberi országos bajnokságon nem vett részt.
“Az ISL-nek köszönhetően hat hétig nagyon sokat versenyeztem, és láttam, min kell dolgoznom, és milyen fajta munka kell még nekem. Könnyen és egyszerűen összefoglalva: sok munka kell még, hogy ott legyek, ahol februárban voltam” – nyilatkozta.
Hozzátette, a márciusi országos bajnokságon biztosan indul, a jövő nyárra halasztott tokiói olimpián pedig a 200 és a 400 méteres vegyesúszás lesz a fő száma.
“A két vegyes biztosan ott lesz a palettán, és majd meglátom, hogyan sikerül a felkészülés, milyen időket tudok úszni, és hogyan alakul a mezőny” – mondta Hosszú, aki karácsony után kezdi a felkészülést a következő idényre.

MTI

Related posts

NÉZŐK NÉLKÜL RENDEZIK MEG A BUDAPESTI CSELGÁNCS VERSENYT

proteinadmin

HOL VAN AZ EMBERI ENERGIAFELHASZNÁLÁS VÉGSŐ HATÁRA?

proteinadmin

SÚLYEMELŐ EDZŐKÖZPONT NYÍLT BUDAPESTEN

proteinadmin

Leave a Comment