Hírek Sport

POZITÍV KORONAVÍRUSTESZTEK AZ NFL RANGADÓBAN

Pozitív koronavírustesztek miatt vasárnap helyett várhatóan kedden kerül sor a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) negyedik játékheti rangadójára, a címvédő Kansas City Chiefs és az egy évvel korábban bajnok New England Patriots mérkőzésére.

Az ESPN szombati beszámolója szerint először a New England nyáron szerződtetett irányítójáról, Cam Newtonról derült ki, hogy pozitív lett a tesztje, emiatt ő biztosan nem lép pályára a rangadón. Később a Chiefsnél azt jelentették, hogy az együttes tartalékcsapatának irányítója, Jordan Ta’amu fertőződött meg. A két játékos közvetlen kontaktjait azonnal ellenőrizték, ám másnál nem mutatták ki a fertőzést.
A liga a két eset miatt úgy döntött, hogy az eredetileg vasárnapra kiírt rangadót későbbi időpontban, várhatóan kedden rendezik meg a 3-0-s mérleggel álló a címvédő otthonában.
A Patriots – köszönhetően Newton jó játékának is – 2/1-gyel kezdte a szezont, az irányító az első három mérkőzésen 714 yardot és két touchdownt passzolt, mellette 35 futásból 149 yardot és további négy td-t ért el.
Az NFL korábban – ugyancsak erről a játékhétről – koronavírusos megbetegedések miatt kénytelen volt elhalasztani az egyaránt százszázalékos Tennessee Titans és Pittsburgh Steelers egymás elleni találkozóját, amelyet október 25-én pótolnak majd.

 

MTI

Related posts

DÍJAZTÁK A LEGJOBB SPORTOLÓKAT

proteinadmin

A TERHESSÉGI CUKORBETEGSÉG HATÁSSAL LEHET A SZÍVBETEGSÉGEK KIALAKULÁSÁRA

proteinadmin

PUSKÁS RELIKVIÁKAT VÁR A PUSKÁS MÚZEUM

proteinadmin

Leave a Comment