Hírek Sport

HÁROM TRÉNERREL BŐVÜLT A HONVÉD KOSÁRLABDA AKADÉMIÁJA

Három olyan szakember csatlakozott a Budapesti Honvéd Sportegyesület államilag elismert Kosárlabda Akadémiájához, akinek jól cseng a neve a hazai kosárlabdázás világában: júliustól Sabáli Balázs, Horváth Szabolcs és Jakab Máté is a stáb tagja.

A klub a csütörtöki közleményében bemutatja a három trénert.
Sabáli Balázs, aki több NB I-es férficsapat trénereként is dolgozott az elmúlt évek során, tavaly novemberben távozott a Sopron KC vezetőedzői posztjáról, majd elemző szakemberként segítette a Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia munkáját. Horváth Szabolcs erőnléti edzője volt a soproni férfi csapatnak és a női válogatottnak, az ő munkájának is köszönhetően a legjobb nyolc között zárt a magyar csapat a szerbiai Európa-bajnokságon. Jakab Máté a közelmúltban a Szolnok U23-as gárdájának felkészülését irányította, és másodedzőként dolgozott a felnőtt csapat mellett.
“Sabáli Balázs, Horváth Szabolcs és Jakab Máté érkezése nagy fegyvertény Akadémiánk számára, hiszen olyan kiváló szakemberek csatlakoztak csapatunkhoz, akiknek személye, szakmai múltja garanciát jelent a minőségi munkára” – idézte Báder Mártont, a BHSE Kosárlabda Akadémia szakmai igazgatóját a BHSE.
A szakember elmondta: júliusban még egyéni foglalkozások zajlanak a kosársuliban, majd augusztus 3-tól minden korosztály számára beindul a felkészülés az őszi bajnoki sorozatra.

 

MTI

Related posts

TELJES KERETTEL EDZ A MAGYAR FÉRFI VÍZILABDA-VÁLOGATOTT

proteinadmin

ISKOLÁSOKKAL ÚSZOTT HOSSZÚ KATINKA

proteinadmin

ÚJ TAGOK A MAGYAR ÚSZÓ HÍRESSÉGEK CSARNOKÁBAN

proteinadmin

Leave a Comment