Edzés tippek Hírek Sport

INGYENES E-LEARNING A MAGYAR EDZŐK TÁRSASÁGÁTÓL

A Magyar Edzők Társasága (MET) ingyenesen elérhetővé tette az e-learning platformját, illetve annak gyakorlatsor adatbázisát.

“Célunk a közoktatásban és a sportegyesületekben zajló testnevelés foglalkozások, edzések online csatornákon történő minél könnyebb megszervezésének segítése” – jelentette ki a Nagy Sportágválasztó honlapján Csabai Edvin, a MET sportigazgatója. “Gyakorlattárunkban 161 képpel, szöveggel és videóval bemutatott gyakorlat található, melyek többnyire eszköz nélkül, kis területen, azaz otthon is elvégezhetőek.”
A gyakorlatokat Kiss Áron, a kétszeres olimpiai bajnok kardozó Szilágyi Áron erőnléti edzője, Pozsonyi Zsolt, az FTC női kézilabdacsapatának erőnléti edzője, valamint Juhász Bianka és Puskás Sándor, a rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott edzői állították össze, és bemutatják a feladatok helyes végrehajtási módját is.
Csabai Edvin kiemelte, hogy a szakmai anyag az edzők magas szintű munkájának segítésére készült, így fontos a felhasználás során a testnevelő vagy az edző módszertani iránymutatása.

 

MTI

Related posts

A MOB TÁMOGATJA A MÁR ELNYERT BUDAPESTI NEMZETKÖZI SPORTESEMÉNYEKET

proteinadmin

FOLYTATÓDHAT A MAGYAR FOCI

proteinadmin

FUCSOVICS VISSZATÉR A MAGYAR VÁLOGATOTTBA

proteinadmin

Leave a Comment