Hírek Sport

NEM FOGADTA EL ÚJ SZERZŐDÉSÉT STEGEN

Új szerződést kínált kapusának az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetése, de Marc-André ter Stegen egyelőre nem fogadta el a klub ajánlatát a katalán Sport értesülése szerint.

A lap úgy tudja, hogy a 27 éves német hálóőrnek határozatlan időre hosszabbítanák meg jelenlegi, 2022 nyaráig szóló kontraktusát, amellett évi nettó 6,5 millió eurós fizetést kapna. Az újság szerint maga a kapus halasztotta el a szerződéshosszabbításával kapcsolatos tárgyalást.
A Sport úgy látja, nem kétséges, hogy Ter Stegen maradni akar a katalán gárdánál, viszont úgy érzi, tett már annyit a csapatért, hogy a házi bérezési listán a legjobban fizetettek közé kerüljön. Tárgyalási pozícióját erősíti, hogy hazájából is van komoly érdeklődő: a Bayern München szívesen alkalmazná a válogatott hálóőrt.
Ter Stegen a 2019/20-as szezon eddigi szakaszában 34 meccsen védett a Barcelonában, 34 gólt kapott, tizenegy alkalommal egyszer sem vették be a kapuját. A Barcelonához 2014-ben csatlakozott a Borussia Mönchengladbachtól 12 millió euróért, a Transfermarkt 90 millió euróban adja meg a kapus jelenlegi futballpiaci értékét.

 

MTI

Related posts

TIZENKÉT ÚJ FUTÓPÁLYA ÉPÜLHET

proteinadmin

HATÉKONY MEGOLDÁS AZ IZOMGÖRCS OLDÁSRA?

proteinadmin

MERRE FOLYTATJA EDINSON CAVANI?

proteinadmin

Leave a Comment