Hírek Programok Sport

ELMARAD AZ I BIKE

Elhalasztják az I bike Budapest biciklis felvonulást, de mindenkit kerékpározásra biztatnak a koronavírus elkerülésére

Elhalasztja a minden évben több tízezer ember részvételével megtartott, idén április 25-re tervezett I bike Budapest biciklis felvonulást a Magyar Kerékpárosklub a koronavírus terjedése elleni védekezés miatt. A Kerékpárosklub április elején – az akkori helyzethez igazodva – dönt, hogy új időpontban idén vagy csak jövőre tartják-e meg a biciklibarát fejlesztésekért tartott felvonulást.

A Kerékpárosklub ugyanakkor mindenkit arra bíztat, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezésként akkor is közlekedjen biciklivel, ha eddig nem tette. “Biciklin szabad levegőn, a nyomasztó tömegből kiszakadva, vírusoktól védettebben járhatsz dolgozni, suliba, barátokhoz, bevásárolni vagy ahova szeretnél” – írják az I bike Budapest Facebook oldalán.

Az események lemondása veszélybe sodorja a Kerékpárosklub működését is. A tavaszi rendezvények a biciklis fejlesztésekért dolgozó szervezet működését biztosító adó 1%-os kampány leghatékonyabb felületei, ahol a biciklis fejlesztésben érdekelt emberekkel találkozni tudnak.

Kiadó: Magyar Kerékpárosklub

——————————————————————-

Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

MTI

Related posts

MEGKEZDŐDÖTT A TÁPLÁLKOZÁS ÉS HIDRATÁCIÓ HETE

proteinadmin

A CUKORBETEGSÉG ÉS AZ ÖNGYÓGYÍTÁS

proteinadmin

HOL FOLYTATJA DZSUDZSÁK?

proteinadmin

Leave a Comment