Hírek Sport

HRUTKA JÁNOS KERÜLT A ROYAL FOOTGOLF ÉLÉRE

A Magyar Footgolf Szövetség (MFGSZ) Hrutka Jánost választotta meg új elnöknek.

Az alapító Gelencsér Gábor a csütörtöki küldöttgyűlésen lemondott posztjáról, és az elnökség által támogatott Hrutka került a helyére. A 24-szeres válogatott labdarúgó – a Royal Footgolf Club elnöke – megbízatása 2022. március 31-ig érvényes.
“Bízom abban, hogy azok a problémák, amelyek a közelmúlt feszültségeit generálták, a közeljövőben megoldódnak. Gondolok itt elsősorban a sportág jogi státuszának tisztázására. Az elnökség összetétele nem változott, a célok sem, a következő két és fél éves ciklusban ezeket szeretnénk végigvinni szorosan együttműködve a nemzetközi szövetséggel” – idézte az MFGSZ pénteki közleménye a 45 éves új elnököt.
A Nemzetközi Footgolf Szövetség (FIFG) elnöki posztját augusztus óta ellátó alapító elnök, Gelencsér Gábor a megnövekedett feladatok miatt mondott le, hogy – amint arra a tájékoztatás kitér – teljes erővel a sportág globális fejlődését segíthesse. Ugyanakkor a hazai sportági vezetésben is részt vállal a továbbiakban is, mivel megválasztották elnökségi tagnak.

 

MTI

Related posts

MAGYAROK INDULNAK A K2- RE

proteinadmin

BAJI BALÁZS AGGÓDIK

proteinadmin

HOL FOLYTATJA DZSUDZSÁK?

proteinadmin

Leave a Comment