Hírek Sport

8 MILLIÓS BÜNTETÉS ÉS SZEKTORBEZÁRÁS

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága 8 millió forintra és szektorbezárásra büntette a Ferencvárost.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a testület a zöld-fehér klubot összevont eljárás alapján a Honvéd elleni idegenbeli és az Újpest elleni hazai bajnoki mérkőzésen a szurkolói részéről történt rendzavarások – obszcén kifejezések bekiabálása és jelentős mennyiségű pirotechnikai eszköz használata -, valamint a mérkőzésrendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértése miatt kötelezte 8 millió forint pénzbüntetés megfizetésére, továbbá elrendelte a Groupama Aréna B1, B2, B3 és C1 szektorainak lezárását egy soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésre.
A Debrecent a Diósgyőr elleni hazai bajnoki mérkőzésen történt hasonló szurkolói rendzavarás és rendezésbeli hiányosságok miatt 4 millió forintra büntette a fegyelmi bizottság.
A Honvéd játékosát, Tonci Kukoc-Petraellót két mérkőzésről tiltották el, amiért a Zalaegerszeg elleni idegenbeli találkozó lefújása után “egy hazai rendezővel szóváltásba keveredett, meglökte és fejelő mozdulatot tett felé”. A debreceni Varga Kevin “a játékvezető személyére sértő kifejezést használt”, ezért három mérkőzést kell kihagynia.

Related posts

TÖBB ELISMERÉS AZ OLIMPIKONOKNAK

proteinadmin

DÍJKIOSZTÓ NÉLKÜL ZAJLOTT AZ ELSŐ VITORLÁSVERSENY

proteinadmin

HÚSZ PERC ALATT ELKELT A WALES-MAGYARORSZÁG

proteinadmin

Leave a Comment