Hírek Sport

8 MILLIÓS BÜNTETÉS ÉS SZEKTORBEZÁRÁS

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága 8 millió forintra és szektorbezárásra büntette a Ferencvárost.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a testület a zöld-fehér klubot összevont eljárás alapján a Honvéd elleni idegenbeli és az Újpest elleni hazai bajnoki mérkőzésen a szurkolói részéről történt rendzavarások – obszcén kifejezések bekiabálása és jelentős mennyiségű pirotechnikai eszköz használata -, valamint a mérkőzésrendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértése miatt kötelezte 8 millió forint pénzbüntetés megfizetésére, továbbá elrendelte a Groupama Aréna B1, B2, B3 és C1 szektorainak lezárását egy soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésre.
A Debrecent a Diósgyőr elleni hazai bajnoki mérkőzésen történt hasonló szurkolói rendzavarás és rendezésbeli hiányosságok miatt 4 millió forintra büntette a fegyelmi bizottság.
A Honvéd játékosát, Tonci Kukoc-Petraellót két mérkőzésről tiltották el, amiért a Zalaegerszeg elleni idegenbeli találkozó lefújása után “egy hazai rendezővel szóváltásba keveredett, meglökte és fejelő mozdulatot tett felé”. A debreceni Varga Kevin “a játékvezető személyére sértő kifejezést használt”, ezért három mérkőzést kell kihagynia.

Related posts

ELMARADNAK A KICK-BOX BAJNOKSÁGOK

proteinadmin

IDÉN IS ÁTÚSZHATJUK A BALATONT

proteinadmin

ELMARAD A WINTER CLASSIC ÉS AZ ALL STAR GÁLA

proteinadmin

Leave a Comment