Kalória guru Magunkról Táplálkozás

7 FITNESZ SZAKÉRTŐ A 7 LEGROSSZABB FITNESZ TANÁCSRÓL

Shauna McQueen

“A bevitt kalóriával azonos mennyiséget kell elégetni.” Ez a tévhit hosszú távon nem csak a fizikai erőnlétre, de a mentális egészségre is káros hatással van.

Lee Holmes

“Minél alacsonyabb a kalóriatartalma egy ételnek, annál jobb.” Attól, hogy nem kalóriadús egy étel még nem feltétlenül egészséges is. A súlyvesztés sosem mehet az egészség rovására.

Kayla Itsines

“Minden szénhidrát rossz.” A szervezet energiáját a szénhidrátok biztosítják, nem csak a mozgáshoz, de a koncentrációhoz is, ezért a teljesen szénhidrátmentes étkezés hosszú távon nem fenntartható.

Jessica Sepel

“Az egészséges étkezés kiváltható több mozgással.” A kiegyensúlyozott étkezés elengedhetetlen még ideális testsúly esetében is.

Rachel Daniels

“Minden cukor rossz.” A gyümölcscukor nem azonos az édességekben található, finomított, ipari változatokkal.

Alexa Towersey

“A méregtelenítő kúra a gyors fogyás titka.” Az extrém étrendváltásra a test is extrém reakcióval válaszol, nem feltétlenül az elvárt módon. Sőt! A tapasztalatok alapján a hirtelen leadott súly később visszajön.

Leanne Ward

“A csökkentett kalóriatartalmú ételek fogyasztanak.” Mivel sok esetben a csökkentett kalóriatartalom marketing fogás és a természetes adalékanyagok mesterséges mérgekkel történő kiváltását jelenti, sokszor ártalmasabb a fogyasztásuk, mint a normál energiatartalmú társaiké.

 

Forrás: DailyMail

Fotó: Katherine Chase, Brooke Lark/Unsplash

Related posts

AZ EGÉSZSÉGTELEN ÉTELEK AZ AGYMŰKÖDÉST IS BEFOJÁSOLHATJÁK

proteinadmin

HOGYAN HAT A CIRKADIÁN RITMUS AZ EMÉSZTÉSRE?

proteinadmin

MIK AZOK AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK?

proteinadmin

Leave a Comment