Hírek

OLIMPIAI KVALIFIKÁCIÓS VILÁGBAJNOKSÁGOK MAGYARORSZÁGON

Négy sportágban rendeznek 2019-ben Magyarországon olimpiai kvalifikációs világbajnokságot.

Az áprilisi egyéni asztalitenisz-világbajnokságon és a júliusi vívó vb-n ranglista pontokat lehet szerezni, amelyekkel közelebb kerülhet a tokiói részvétel, az augusztusi kajak-kenu vb-n, valamint a szeptemberi öttusa vb-n pedig közvetlenül osztanak kvótákat. A kajak-kenunak Szeged, a másik három világbajnokságnak Budapest ad otthont.
Az eddigi legnagyobb magyarországi felnőtt multisport rendezvénynek ígérkezik július és augusztus fordulóján a budapesti Maccabi Európa Játékok.


A magyar labdarúgó-válogatott mind a nyolc mérkőzését lejátssza a 2020-as, részben hazai rendezésű Európa-bajnokság selejtezőjében. Az Eb-részvételt érő első kettőbe kerülés reményében Szlovákiában kezdi a sorozatot március 21-én és november 19-én Walesben fejezi be.
Immár hagyományosan Budapesten, a Papp László Sportarénában kerül sor májusban a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére. Július elején rendezik a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjat Székesfehérváron, és az augusztusi első Forma-1-es futam Mogyoródon lesz.
Az augusztus végi, szeptember eleji női röplabda Európa-bajnokságnak társrendezője Budapest.

A nyár elejének fontos eseménye a június végi, minszki Európa Játékok.

 

Related posts

EKLER LUCA EZÜSTÉRMET SZERZETT A PARA-ATLÉTIKAI VILÁGBAJNOKSÁGON

proteinadmin

LÉVAI ZOLTÁN IS ARANYÉRMES LETT RÓMÁBAN

proteinadmin

MEGVAN AZ ÖKÖLVÍVÓ CSAPAT NÉVSORA

proteinadmin

Leave a Comment